ပြည်ထောင်စုသမ္မတမြန်မာနိုင်ငံတော်၊ ပြည်ထောင်စုအစိုးရအဖွဲ့

IIC	နိုင်ငံတော်ဝန်ကြီးချုပ်	ဗိုလ်ချုပ်မှူးကြီး မင်းအောင်လှိုင်
JII	ဒုတိယဝန်ကြီးချုပ်	ဒုတိယဗိုလ်ချုပ်မှူးကြီး စိုးဝင်း
511	ဒုတိယဝန်ကြီးချုပ်နှင့် ပြည်ထောင်စုဝန်ကြီး၊ ကာကွယ်ရေး	ဗိုလ်ချုပ်ကြီး မြထွန်းဦး
	ဝန်ကြီးဌာန	
911		ဒုတိယဗိုလ်ချုပ်ကြီး စိုးထွဋ်
011	ဝန်ကြီးဌာန	2 2 2 9 2 2 2 2
၅။	ဒုတိယဝန်ကြီးချုပ်နှင့် ပြည်ထောင်စုဝန်ကြီး၊ ပို့ဆောင်ရေးနှင့် ဆက်သွယ်ရေးဝန်ကြီးဌာန	ဗိုလ်ချုပ်ကြီး တင်အောင်စန်း
GII	ဒုတိယဝန်ကြီးချုပ်နှင့် ပြည်ထောင်စုဝန်ကြီး၊ စီမံကိန်းနှင့်	ဦးဝင်းရှိန်
	ဘဏ္ဍာရေးဝန်ကြီးဌာန	6 111
7 11	ပြည်ထောင်စုဝန်ကြီး၊ နိုင်ငံခြားရေးဝန်ကြီးဌာန	ဦးသန်းဆွေ
ଗା	ပြည်ထောင်စုဝန်ကြီး၊ ပြည်ထောင်စုအစိုးရအဖွဲ့ရုံးဝန်ကြီးဌာန	ဒုတိယဗိုလ်ချုပ်ကြီး ရာပြည့်
ଡା।	ပြည်ထောင်စုဝန်ကြီး၊ နယ်စပ်ရေးရာဝန်ကြီးဌာန	ဒုတိယဗိုလ်ချုပ်ကြီးထွန်းထွန်းနောင်
10C	ပြည်ထောင်စုဝန်ကြီး၊ ရင်းနှီးမြှုပ်နှံမှုနှင့် နိုင်ငံခြားစီးပွား	ဒေါက်တာ ကံဇော်
	ဆက်သွယ်ရေးဝန်ကြီးဌာန	
OOII		ဦးကိုကိုလှိုင်
	ရေးဝန်ကြီးဌာန	
၁၂။	ပြည်ထောင်စုဝန်ကြီး၊ ဥပဒေရေးရာဝန်ကြီးဌာန	ဒေါက်တာ သီတာဦး
၁၃။	ပြည်ထောင်စုဝန်ကြီး၊ ပြန်ကြားရေးဝန်ကြီးဌာန	ဦးမောင်မောင်အုန်း
၁၄။	ပြည်ထောင်စုဝန်ကြီး၊ သာသနာရေးနှင့် ယဉ်ကျေးမှုဝန်ကြီး	ဦးကိုကို
	ဌာန	
၁၅။		ဦးမင်းနောင်
	ဆည်မြောင်းဝန်ကြီးဌာန	
၁၆။	ပြည်ထောင်စုဝန်ကြီး၊ သမဝါယမနှင့် ကျေးလက်ဖွံ့ဖြိုးရေး	ဦးလှမိုး
	ဝန်ကြီးဌာန	0 0 00
၁၇။	ပြည်ထောင်စုဝန်ကြီး၊ သယံဧာတနှင့် သဘာဝပတ်ဝန်းကျင်	ဦးခင်မောင်ရီ
	ထိန်းသိမ်းရေးဝန်ကြီးဌာန	9 2 2
ວຄາ		ဦးသောင်းဟန်
၁၉။	ပြည်ထောင်စုဝန်ကြီး၊ စွမ်းအင်ဝန်ကြီးဌာန	ဦးမျိုးမြင့်ဦး

Joli	ပြည်ထောင်စုဝန်ကြီး၊ စက်မှုဝန်ကြီးဌာန	ဒေါက်တာ ချာလီသန်း
		ဦးမြင့်ကြိုင်
Joli		1 5. B 5 (CA) (C
	အင်အားဝန်ကြီးဌာန	
JJII	ပြည်ထောင်စုဝန်ကြီး၊ အလုပ်သမားဝန်ကြီးဌာန	ဒေါက်တာ ပွင့်ဆန်း
7511	ပြည်ထောင်စုဝန်ကြီး စီးပွားရေးနှင့် ကူးသန်းရောင်းဝယ်ရေး	ဦးအောင်နိုင်ဦး
	ဝန်ကြီးဌာန	
J911	ပြည်ထောင်စုဝန်ကြီး၊ ပညာရေးဝန်ကြီးဌာန	ဒေါက်တာ ညွန့်ဖေ
JOII	ပြည်ထောင်စုဝန်ကြီး၊ သိပ္ပံနှင့် နည်းပညာဝန်ကြီးဌာန	ဒေါက်တာ မျိုးသိန်းကျော်
JGII	ပြည်ထောင်စုဝန်ကြီး၊ ကျန်းမာရေးဝန်ကြီးဌာန	ဒေါက်တာ သက်ခိုင်ဝင်း
JQII	ပြည်ထောင်စုဝန်ကြီး၊ အားကစားနှင့် လူငယ်ရေးရာဝန်ကြီး	ဦးမင်းသိန်းဇံ
	ဌာန	
၂၈။	ပြည်ထောင်စုဝန်ကြီး၊ ဆောက်လုပ်ရေးဝန်ကြီးဌာန	ဦးမျိုးသန့်
JGII	ပြည်ထောင်စုဝန်ကြီး၊ လူမှုဝန်ထမ်း၊ ကယ်ဆယ်ရေးနှင့်	ဒေါက်တာ သက်သက်ခိုင်
	ပြန်လည်နေရာချထားရေးဝန်ကြီးဌာန	
5011	ပြည်ထောင်စုဝန်ကြီး၊ ဟိုတယ်နှင့် ခရီးသွားလာရေးဝန်ကြီး	ဦးအောင်သော်
	ဌာန	
၃၁။	ပြည်ထောင်စုဝန်ကြီး၊ တိုင်းရင်းသားလူမျိုးများရေးရာဝန်ကြီး	Jeng Phang နော်တောင်
	ဌာန	
اال	အမြဲတမ်းအတွင်းဝန်၊ ပြည်ထောင်စုအစိုးရအဖွဲ့ရုံး	ဦးဇော်သန်းသင်း

Government of the Republic of the Union of Myanmar

1.	Prime Minister	Senior General Min Aung Hlaing
2.	Deputy Prime Minister	Vice-Senior General Soe Win
3.	Deputy Prime Minister and Union Minister for Defence	General Mya Tun Oo
4.	Deputy Prime Minister and Union Minister for Home	Lt-Gen Soe Htut
	Affairs	
5.	Deputy Prime Minister and Union Minister for Transport	Admiral Tin Aung San
	and Communications	
6.	Deputy Prime Minister and Union Minister for Planning	U Win Shein
	and Finance	
7.	Union Minister for Foreign Affairs	U Than Swe
8.	Union Minister for Union Government Office	Lt-Gen Yar Pyae
9.	Union Minister for Border Affairs	Lt-Gen Tun Tun Naung
10.	Union Minister for Investment and Foreign Economic	Dr. Kan Zaw
	Relations	
11.	Union Minister for International Cooperation	U Ko Ko Hlaing
12.	Union Minister for Legal Affairs	Dr. Thidar Oo
13.	Union Minister for Information	U Maung Maung Ohn
14.	Union Minister for Religious Affairs and Culture	U Ко Ко
15.	Union Minister for Agriculture, Livestock and Irrigation	U Min Naung
16.	Union Minister for Cooperatives and Rural Development	U Hla Moe
17.	Union Minister for Natural Resources and	U Khin Maung Yi
	Environmental Conservation	
18.	Union Minister for Electricity Power	U Thaung Han
19.	Union Minister for Energy	U Myo Myint Oo
20.	Union Minister for Industry	Dr. Charlie Than
21.	Union Minister for Immigration and Population	U Myint Kyaing

22.	Union Minister for Labour	Dr. Pwint San
23.	Union Minister for Commerce	U Aung Naing Oo
24.	Union Minister for Education	Dr. Nyunt Pe
25.	Union Minister for Science and Technology	Dr. Myo Thein Kyaw
26.	Union Minister for Health	Dr. Thet Khaing Win
27.	Union Minister for Sports and Youth Affairs	U Min Thein Zan
28.	Union Minister for Construction	U Myo Thant
29.	Union Minister for Social Welfare, Relief and	Dr. Thet Thet Khine
	Resettlement	
30.	Union Minister for Hotels and Tourism	U Aung Thaw
31.	Union Minister for Ethnic Affairs	Jeng Phang Naw Taung
32.	Permanent Secretary of Union Government Office	U Zaw Than Thinn